Poznaj nasze promocje. Atrakcyjne rabaty czekają.

Produkt dodany do porównania

HOME / FAQ
Najczęściej zadawane pytania
Najczęściej zadawane pytania
Zgrzewarki próżniowe
Folie do pakowania próżniowego
Pojemniki do przechowywania próżniowego
Ogólne informacje
Akcesoria
Wskazówki dot. przechowywania

Najczęściej zadawane pytania

Szukasz odpowiedzi na nurtujące pytania? Sprawdź bazę wiedzy na temat zgrzewarek i akcesoriów FoodSaver.
Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie? Skontaktuj się z nami:
zadzwoń lub napisz

Wyszukaj odpowiedzi

Głodny wiedzy?

Sprawdź nasze przepisy oraz wskazówki, jak zdrowo się odżywiać i zachować pełną wartość odżywczą produktów na dłużej. Karmimy wiedzą, dodając regularnie wpisy na nasz blog!

Wartości odżywcze jajek

29 sie, 2024

Jajka to niezwykle wartościowy produkt spożywczy, który stanowi źródło wielu cennych składników odżywczych. Są one bogate w białko o wysokiej wartości biologicznej, co oznacza, że zawierają wszystkie niezbędne aminokwasy, których organizm ludzki potrzebuje, ale sam nie jest w stanie wyprodukować.

+ czytaj więcej

Jak przechowywać zioła?

22 sie, 2024

Lato to czas obfitości w ogrodzie – bazylii, mięty, tymianku, rozmarynu i wielu innych aromatycznych ziół. Te skarby natury wzbogacają nasze potrawy, jednak ich nadmiar może stanowić wyzwanie. Jak więc przechowywać zioła, aby cieszyć się ich świeżością przez cały rok? Idealnym rozwiązaniem jest zgrzewanie próżniowe za pomocą urządzeń FoodSaver. W tym artykule dowiesz się, jak skutecznie przechowywać zioła dzięki tej technologii.

+ czytaj więcej

Jak zachować świeżość fasolki szparagowej na dłużej?

16 sie, 2024

Fasolka szparagowa to wszechstronne i pożywne warzywo, które można wykorzystać w wielu różnych potrawach. Niezależnie od tego, czy uprawiasz własną fasolkę szparagową, czy kupujesz ją w sklepie lub na targu, ważne jest, aby zachować jej świeżość i cieszyć się nią jak najdłużej. Jednym ze skutecznych sposobów jest ich próżniowe zamykanie.

+ czytaj więcej

Jak rozpoznać, że ser cheddar się zepsuł?

05 sie, 2024

Ser cheddar to popularny składnik, który można spożywać na surowo i stosować w wielu przepisach. Choć większość z nas kupuje go w dużych ilościach, warto pamiętać, że ser ma określony okres przydatności do spożycia i może się zepsuć nawet w lodówce.

+ czytaj więcej